PROVA SUPERADA! COL·LECCIÓ FINALITZADA!PROVA SUPERADA! COL·LECCIÓ FINALITZADA!


Ha sigut tot un repte l'edició virtual de 20 CD's dedicats a la poesia d'una bona mostra de la lírica contemporània a nivell de País Valencià.

200 composicions, 200 poemes i 200 interpretacions realitzades en l'espai d'un any.

Un treball ple d'estima per la música i la poesia. Un material que queda en el núvol virtual de la plataforma BANDCAMP per a ser gaudit per tots aquells que vulguen acostar-se al seu contingut. Totalment gratuït i que pretén ser una mostra representativa de la nostra poesia més actual.

Per descomptat, no estan totes i tots els que són, però intenta donar una visió de diferents tendències poètiques.

Tècnicament, el resultat final és una producció de 200 composicions que bressolen la poesia utilitzada sobre composicions musicals que abasten diferents manifestacions de la música basada en conceptes electrònics, però sense deixar de costat la instrumentació tradicional. Cada CD té la seua pròpia personalitat però tots responen a un mateix concepte en el qual, al costat de sons sintetitzats, podem trobar guitarres acústiques, pianos, guitarra elèctrica, sons clàssics de percussió,... En definitiva, tot un treball d'estudi al servei de la poesia.
Ara només resta, amb l'ajuda de totes i tots, difondre el projecte en xarxes socials, institucions educatives i culturals, mitjanç de comunicació, i altres, perquè arribe al major nombre de persones i col·lectius.

LA col·lecció EL NÚVOL POÈTIC està a la vostra disposició per a gaudir-la.

No hay comentarios:

Publicar un comentario